Ajuntament de Faura

ARRANCA LA V CAMPANYA DE NADAL DEL COMERÇ LOCAL

fb


Fins al 24 de desembre en els 43 comerços adherits a la campanya.

L'Ajuntament de Faura ha posat en marxa, per cinqué any, la campanya de promoció del comerç local durant l'època nadalenca, amb l'objectiu de fomentar, potenciar i donar a conéixer el comerç del poble, premiar la fidelitat del clients, així com incentivar que els veïns i veïnes del poble facen les seues compres als comerços de proximitat, intentant reduir al màxim la marxa de clients a altres localitats.

Sota al lema "Per Nadal les teues compres al comerç local de Faura" els ciutadans tenen l'oportunitat de participar en el sorteig de vals de compra comprant als comerços del poble adherits a la campanya, que a més del distintiu com a comerç adherit, l'Ajuntament els ha regalat una planta i una moqueta roja perquè decoren l'entrada del comerç per crear una bona imatge comercial de Faura en estes dates assenyalades.

Enguany cal destacar diverses novetats en quan als premis que es sortegen. D'un costat, l'Ajuntament ha augmentat el premi a sortejar a 1.300 €, que es repartiran en 3 vals de 100 € i en 20 vals de 50 €. D'altra banda, els comerços participants sortegen un  cap de setmana (valorat en 200 €) i dos lots nadalencs.

Els 43 establiments adherits a la campanya repartiran les butlletes de participació entre els clients que facen una compra mínima de 10 € des de l'1 fins al 24 de desembre.

El sorteig es farà el 28 de desembre. Els vals de compra s'hauran de gastar del 29 de desembre al 6 de gener en els comerços adherits a esta iniciativa.

La campanya de "Per Nadal les teues compres al comerç local de Faura" junt amb el concurs d'aparadors formen part de les iniciatives que va a posar en marxa l'Ajuntament, ara fa cinc anys, per dinamitzar i donar un impuls al comerç de proximitat.

 

 

 

 

29 de novembre de 2017