Ajuntament de Faura

ONDA CERO PREMIA EL CICLE DE MÚSICA VALENCIANA I DE CAMBRA VICENT GARCÉS

fb


L'emissora ha destacat 'l'esforç' per realitzar el cicle per part de l'Ajuntament i les seues característiques especials.

El cicle de Música Valenciana i de Cambra Vicent Garcés, un referent cultural del nostre poble que forma part de la programació de cada estiu, ha rebut el Premi a la Cultura en la edició número XII dels Premis Onda Cero Sagunto, que reconeixen la tasca de persones i institucions que aporten valors positius al Camp de Morvedre. Des de l'emissora han destacat "l'esforç" que s'ha realitzat durant les deu edicions del cicle per "portar a la localitat de Faura música de qualitat i espectacles de primer nivell amb la música valenciana i de cambra com a protagonista".

A més, han incidit en què "el cicle compta amb la particularitat de que es posa en escena en llocs tan especials com la Plaça de l'Hostal" i que "és un dels pocs d'aquestes característiques que es realitzen a l'aire lliure i dirigit a un públic exigent". Per últim, el jurat d'Onda Cero Sagunto ha posat de relleu que "aquest últim any ha sigut el de la internacionalització del cicle, el que ha suposat una esquenada encara més forta per al mateix".

Per la seua banda, la regidora de Cultura, Consol Duran, ha agraït el reconeixement, explicant que els anima "a continuar treballant en la mateixa direcció". "Seguirem, com hem fet fins ara, apostant pel cicle, que s'ha convertit ja en un actractiu més del poble i pel qual ens visiten centenars d'amants de la música cada estiu des de fa ja una dècada", ha apuntat.

L'acte de lliurament dels guardons serà el pròxim 30 de novembre.

 

 

24 de novembre de 2017