Ajuntament de Faura

AJUNTAMENT I CONSELLERIA ES REUNEIXEN PER ESTUDIAR L'ADHESIÓ AL PLA EDIFICANT

fb


Representants del Govern local i tècnics de la Generalitat han visitat el CEIP San Vicent Ferrer per valorar les alternatives d'ampliació del centre.

L'alcalde de Faura, Toni Gaspar, el regidor d'Educació i Esports, Miguel Jesús Mechó, i tècnics municipals es reuniren el propassat dijous amb tècnics de la Conselleria d'Educació per determinar conjuntament en quins casos s'acollirà el poble al Pla Edificant, que pretén agilitzar els tràmits per a la construcció i millora dels centres educatius valencians. Ahir, els tècnics visitaren el CEIP Sant Vicent Ferrer amb el director de l'escola, José A. Cosín, per a la valoració de les diferents alternatives d'ampliació de cara a transformar-ho en un centre escolar de doble línea.

La trobada ha servit per a concretar quines actuacions  en matèria d'infraestructures escola es prepararan per a tramitar a partir del 2018 i quines s'evaluaran una vegada es realitzen les memòries econòmiques. Concretament, l'Ajuntament i la Conselleria estudiaran conjuntament els terrenys pera l'ampliació del CEIP Sant Vicent Ferrer.

Mitjançant l'adhesió al Pla Edificant, els municipis faran les sol·licituds i la Generalitat serà la que generarà el crèdit a què els ajuntaments s'acolliran.

 

 

23 de novembre de 2017