Ajuntament de Faura

NOVA EDICIÓ DEL CONCURS D'APARADORS NADALENCS

fb


12 comerços participen en la sisena edició del concurs.

L'Ajuntament de Faura, ha convocat per sisé any el Concurs d'Aparadors comercials de Nadal, amb l'objectiu d'impulsar l'animació comercial i crear un ambient nadalenc i festiu que cree una bona imatge comercial de Faura en estes dates tan assenyalades.

Els 12 aparadors que participen estaran muntats a partir del dia 3 de desembre, dia de la Fira de Faura. Tal com estableixen les bases, els comerços participants hauran de tindre l'establiment il·luminat i en les condicions necessàries que permeten al jurat visualitzar amb claredat l'aparador en el seu conjunt, així com tindre la targeta facilitada per l'Ajuntament com establiment de concursant en un lloc visible. El jurat valorará la creativitat, la innovació, l'originalitat, la il·luminació i la integració amb el génere del comerç. Es premiarà als 3 millors aparadors.

El concurs junt amb la campanya de "Per Nadal les teues compres al comerç local de Faura" formen part de les iniciatives, que un any més, ha posat en marxa l'Ajuntament per dinamitzar i donar un impuls al comerç de proximitat.

 

23 de novembre de 2017