Ajuntament de Faura

DESTAPA'T ARRIBA A LA ONZENA EDICIÓ AMB NOVETATS

fb


La Ruta de la Tapa de Faura es celebrarà del 17 al 19 i entre el 24 i 26 de novembre.

Un total de 10 bars participaran en la onzena edició de Destapa't, la Ruta de la Tapa de Faura: la pizzeria Al’Dente, la Canaleta, el bar l’Avinguda, el Musical, la tasca Na-que, la Rodana, Sé lo que comisteis, La Protectora, Va por Ustedes i La Vidrieria. Tots ells oferiran entre el 28 i 30 d'abril i entre el 5 i el 7 de maig, una tapa i una beguda per 2,50 euros.

Totes les persones que proven els saborosos mossos en miniatura podran votar a la “Millor tapa” i a la “Tapa més original”, si sol·liciten el document de la Rutapa, que ha de ser segellat pels bars una vegada feta la consumició, i aconseguixen almenys 8 segells diferents. Després, només hauran de dipositar la Rutapa en alguna de les urnes habilitades en cada establiment participant amb la seua votació.

A més dels dos sopars en els bars guanyadors que sorteja l’Ajuntament, com a novetat en aquesta onzena, se sortejarà, entre totes les rutapes, dos dinars per a dues persones en el restaurant Las Grutas de La Vall d'Uixó amb passeig en barca inclós. 

A més, tot aquell que vote a les seues tapes favorites també participarà en el sorteig d'un cap de setmana per a dues persones amb dos nits en l'Hotel Gran Duque de 4 estrelles de Marina d'Or.

Aquests regals, corren a compte dels bars participants en Destapa't, amb el patrocini de Sagunto Distribución i Cervesa San Miguel.

 

 

17 de novembre de 2017