Ajuntament de Faura

GALERIA EMPRESARIAL PER A LA PROMOCIÓ D'ESTABLIMENTS DE LES VALLS

fb


Es tracta d'una publicitat gratuïta que ofereix la Diputació de València

La Diputació de València, a través de la seua empresa pública Divalterra i de la plataforma del Projecte Xarxa d'Agents d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) de Divalterra, posa a disposició de les empreses de Les Valls una "galeria empresarial", on els establiments, comerços i associacions tenen la possibilitat de crear un espai publicitari i de promoció, en el que podran indicar la seua localització, informació de contacte, descripció de l'activitat i inclús afegir productes i serveis destacats o imatges. Es tracta d'una publicitat gratuïta per al teu negoci amb ampli abast.

Com registrar-se:

* Si la teua empresa no apareix a Galeria empresarial de la Província de València o apareix però alguna informació no és correcta i no tens usuari per a accedir al panell d'administració, contacta amb l'agència AODL més propera.

* L'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local de la Mancomunitat de Les Valls es troba a l'Edifici AMICS, Carrer Miguel de Cervantes, núm. 3A, a Faura (CP.46512).


Per a donar d'alta al teu negoci hauràs d'omplir la fitxa d'autorització de dades empresarials i enviar-la per seu electrònica de la Mancomunitat de Les Valls o bé presentar-la físicament en la seu de la Mancomunitat per a iniciar el procediment. El procés de l'Alta i manteniment és gratuït.


Per a descarregar la fitxa d'autorització de dades empresarials clica ACÍ.

7 de juny de 2017