Ajuntament de Faura

LA CANTAUTORA EVA GÓMEZ, A LA BIBLIO

fb


DIJOUS, 24 de NOVEMBRE, a les 19 h, per commemorar el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

L'Ajuntament ha programat, coincidint amb la celebració del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, un acte carregat de simbolisme a la recerca de la igualtat amb un concert i la lectura d’un manifest.

L’acte, que serà el dijous 24 de novembre, a les 19 h, a la biblioteca, començarà amb la lectura d’un manifest i continuarà amb el concert de la cantautora Eva Gómez (veu, guitarra, bouzouki, rabab), acompanyada per Laura Miñarro (violí, viola de roda, rabab, percussió).

La cantautora ens presentarà el seu treball Cançons de dona, un disc nascut des de la indignació per les desigualtats que sofreixen les dones, un problema que des del seu punt de vista, encara es troba massa silenciat.

Cançons de dona és un manoll de crits d'esperança fets cançó acompanyats d'una música pura, sensible i amb personalitat. Cançons pròpies i descriptives. Històries reals i emocionants; totes amb la figura de la dona com a protagonista. Cada cançó està instrumentada de manera personal (veu, guitarra, violí, bouzouki i percussions diverses), proporcionant així un concert dinàmic i multi sonor en constant evolució. La temàtica és una reivindicació dels drets de la dona en diferents èpoques i societats. Més enllà d'estereotips i de qualsevol frontera.

Eva Gómez és un clar exemple de dona treballadora que viu fent allò que més li agrada: fer gaudir al públic amb la seua música. Una música inspirada en la terra, el seu entorn i els seus sentiments i que a més li serveix d’altaveu de denúncia i lluita en la societat en què vivim.

 

15 de novembre de 2016