Ajuntament de Faura

EL TRAIL A LA VALL DE SEGÓ TORNA A FAURA AQUEST DISSABTE

fb


La prova serà de 24,5 kilòmetres amb un desnivell positiu d'uns 1500 metres

El pròxim 22 d'octubre, el III Trail a la Vall de Segó i la Marxa per muntanya, organitzats pel Club d'Atletisme La Vall de Segó i patrocinats per la Mancomunitat de Les Valls, prendran els carrers de Faura. El recorregut del Trail, que començarà a les 8 hores, serà de 24,5 kilòmetres amb un desnivell positiu d'uns 1500 metres, mentre que la marxa, que té programada l'eixida per a les 9 hores, constarà de 12 kilòmetres amb un desnivell positiu d'uns 650 metres.

Les dues proves, que compten amb la col·laboració del Centre Cultural Excursionista de la Vall de Segó, Qui ho Diria!!, el Club Trail Morvedre, Club Extrem Almenarar i Espadan Trail Events, eixiran des del carrer esports i finalitzaran en l'àrea recreativa del parc de La Rodana. El termini per a les inscripcions, que es realitzen via web a  https://www.mychip.es/evento/3er-trail-la-vall-de-sego, finalitza divendres, 21 d'octubre.

Enguany com a novetat, el Trail servirà per a recaptar fons per a l'Associació Abraça Nepal, concretament per a un projecte anomenat Healing Haku, fundat per ajudar als habitants de Haku, població que va patir les conseqüències del terratrèmol de 7,9 graus en l'escala Richter d'abril del 2015. A més, les donacions dels participants del Trail també serviran per a una altra iniciativa que pretén regenerar les zones de muntanya de Les Valls afectades pels incendis forestals de principis d'aquest estiu. Tota persona que vulga aportar un euro a la causa o a l'associació podrà fer-ho durant el procés d'inscripció.

Una altra novetat d'aquesta tercera edició, és el I Concurs de Fotografia Trail Vall de Segó, on els inscrits podran aportar dues fotografies referents a les proves disputades. La millor foto serà la imatge principal del cartell de la cursa del pròxim any i el guanyador rebrà com a premi un sopar per a dues persones en el restaurant El Gat Negre.

 

trail.jpg (250×360)