Ajuntament de Faura

ÈXIT DE LA I CANICROSS VILA DE FAURA

fb


Participaren prop de 50 persones en un recorregut de 2,5 kilòmetres per La Rodana

En un ambient familiar i cordial, prop de 50 persones acompanyades pels seus gossos, es donaren cita diumenge 16 d'octubre en la I Canicross Vila de Faura. L'activitat, organitzada per l'Ajuntament, estava dirigida a tots aquells amants d'aquestos animals, que, a més, practiquen esport en la seua companyia.

La cursa, que començà a les 9:30 hores, va constar de 2,5 kilòmetres en un circuit circular que transcorria per La Rodana. El punt d'eixida i arribada va estar situat al pavelló multiusos del poble.

Tots els participants van rebre un obsequi per part de l'Ajuntament, que va consistir en una samarreta, per als corredors, i un bevedor per a les mascotes.

La classificació va quedar de la següent manera: 

Masculina:
1ª posició- Pepelu Ballester amb el gos de nom Nano

2ª posició - Xavi Zorrilla amb el gos Chufi

3ª posició- José Miguel Fenoll amb el gos Tim.

Femenina:
1ª posició- Mónica Romero amb el gos Irta

2ª posició- Laura Pedrós amb el gos Irkaya

3ª posició- Patricia Gómez amb el gos Frodo.

En definitiva, la I Canicross Vila de Faura va ser tot un èxit. Majors i xiquets gaudiren d'un dia d'esport en la natura acompanyats de les seues mascotes. La bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa ha fet que l'Ajuntament estiga estudiant dos recorreguts per a la pròxima edició: un que serà més familiar i un altre, per als participants més competitius.

 

 

 

 

 

IMG-20161017-WA0018.jpg (1599×1066)