Ajuntament de Faura

PROGRAMACIÓ PEL DIA DE LA DONA

fb


El tradicional sopar per a totes les dones del poble se celebrarà el DISSABTE 11 de MARÇ

La programació pel Dia de la Dona a Faura començarà el pròxim divendres, 10 de març, amb la visita de l'escriptora castellonenca Rosario Raro, que presentarà a les 19 hores, a la biblioteca, "Volver a Canfranc". Una novel·la que parla de totes aquelles persones que, guiades per la generositat, lluitaren perquè milers de ciutadans jueus aconseguiren travessar aquesta estació i fugir del terror nazi.

Els actes continuaran el dia següent, dissabte 11 de març, quan se celebrarà el ja tradicional sopar per a totes les dones del poble. Serà al pavelló multiusos, a les 21 hores. Les persones interessades en assistir podran recollir els tiquets a l'Ajuntament fins al dijous 9 de març.

Tampoc faltarà la rifa solidària que, en aquesta ocasió, anirà destinada a l'Associació Espanyola de Lluita Contra el Càncer. En ella col·laboraran els comerços del poble aportant diversos productes que seran sortejats.

A més, com a novetat enguany, l'Ajuntament instal·larà un curiós photocall realitzat pels alumnes del CEIP Sant Vicent Ferrer, perquè les assistents puguen fotografiar-se i compartir les imatges en les seues xarxes socials. Centenars de papallones poètiques donaran forma a un dibuix commemoratiu del 8 de Març, Dia de la Dona. Amb aquest original gest és vol valorar la gran tasca que per tot el món estan portant les dones. Una bonica manera per a reconèixer-la i agrair-la.


24 de febrer de 2017