Ajuntament de Faura

CONCURS DE CARTELLS FIRA DE FAURA

fb


L'Ajuntament llança aquesta iniciativa per elegir la imatge que anunciarà la Fira de Faura 2016.El termini per a presentar els treballs finalitza l'11 de novembre.

El  concurs té com a finalitat l'elecció de la imatge que anunciarà la Fira de Faura 2016. Els treballs es presentaran a les oficines de l’Ajuntament de Faura, fins a les 14 h del divendres 11 de novembre de 2016, data límit de recepció d'obres.

Un jurat, nomenat per la Junta de Govern Local, es reunirà per a procedir a l'elecció de la imatge guanyadora, prèvia valoració de la concepció de les obres, la seua qualitat gràfica i plàstica, així com de la seua finalitat anunciadora i informativa i les seues condicions de reproducció.

El cartell guanyador passarà a ser propietat exclusiva de l'Ajuntament de Faura, qui disposarà dels drets econòmics de propietat intel·lectual i podrà procedir a qualsevol tipus d'explotació del mateix tals com la reproducció i la difusió d'aquest. Els treballs no premiats es recolliran del 23 al 30 de novembre de 2016, en horari d’oficina. Els no recollits en el citat període esdevindran propietat de l’Ajuntament de Faura.

26 d'octubre de 2016