Ajuntament de Faura

SEGONA REUNIÓ DE LA JUNTA LOCAL DE SEGURETATA la sessió s'han aprovat els procediments de col·laboració en el cas de les víctimes de violència de gènere

La Junta Local de Seguretat, que es va constituir i reunir-se per primera vegada el passat 8 d'abril, ha celebrat hui una nova sessió ordinària al saló d'actes de l'Ajuntament provisional. L'ordre del dia ha aprovat les formes i procediments concrets de col·laboració entre les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat (Guàrdia Civil i Policia Local de Faura), per a garantir el compliment de les mesures judicials de protecció a les víctimes de violència de gènere.

A la reunió també s'ha donat informació sobre els Plans Operatius Funcionals posats en marxa pels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat dirigits a la prevenció i millora de la seguretat ciutadana i la situació del municipi en l'àmbit de la Seguretat Viària Urbana.

Per últim, s'ha aprovat el dispositiu especial que operarà durant les festes d'agost.

A la sessió han assistit un representant de la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana i de l'Administració Autonòmica, els Caps de Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat en Faura i tres vocals de l'Administració Local designats per l'Alcaldia. 

 

19 de juliol de 2016