Ajuntament de Faura

ELS ASSISTENTS A L'ESCOLA D'ESTIU FARAN UN VIATGE PEL TEMPS

fb


Un centenar de xiquets i xiquetes d'entre 4 i 13 anys coneixeran diferents èpoques històriques i treballaran el Quixot

La Prehistòria, l'Imperi Romà, l'Edat Mitjana i el Llunyà Oest són les diverses èpoques en què es basarà el programa de l'Escola d'Estiu d'enguany, que se celebrarà entre el 4 i el 29 de juliol. Sota el lema "Viatge pel temps", un centenar de xiquets i xiquetes d'entre 4 i 12 anys, gaudiran de nombroses activitats que combinaran entreteniment i coneixement.

Cada setmana, este viatge en el temps els portarà a cadascuna d'estes èpoques i quan arribe el torn de l'Edat Mitjana, època de cavallers, els alumnes treballaran el Quixot, el que servirà perquè commemoren el IV Centenari de la mort del seu autor, Miguel de Cervantes, que se celebra enguany.

 

També hi haurà temps per a l'esport, ja que l'Escola d'Estiu de Faura és compatible amb el curset de natació que s'ofereix a la piscina municipal. En el moment que se superposen ambdues activitats, els monitors i monitores es faran càrrec de portar a la piscina als alumnes que han sigut apuntats en esta altra activitat.

A més a més, al igual que a la resta d'escoles d'estiu de Les Valls, els xiquets i xiquetes de Faura tindran l'oportunitat de visitar la Casa Penya, el centre d'Educació Ambiental de la Marjal d'Almardà-Almenara en custòdia d'Acció Ecologista-Agr� (AE-Agr�).

Per a atendre correctament a tots els xiquets inscrits, treballaran un total de 19 persones: 12 monitors de la bossa de l'Ajuntament, 4 becaris de la Dipu et beca i 3 becaris del Pla Municipal de Beques de l'any passat.

 

Com des de fa 20 anys, l'Ajuntament torna a fer un esforç per oferir l'Escola d'Estiu amb l'objectiu que els alumnes tinguen la possibilitat de passar unes vacances plenes d'entreteniment i diversió. És una activitat molt especial per als més menuts, però també per a les famílies, ja que esta iniciativa municipal pretén recolzar la conciliació de la vida laboral i familiar.

27 de juny de 2016