Ajuntament de Faura

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE SOBRE ENRIC GARCÉS

fb


DISSABTE 18 de JUNY, a les 19.30 h, al pati de les escoles.

El pati de les escoles acollirà el pròxim dissabte 18 de juny, a les 19.30 h, la presentació d’un llibre sobre el mestre Garcés. “El director i compositor Enric Garcés Garcés” és fruit del resultat d’un treball d’investigació exhaustiu i rigorós  elaborat per Sergi Arrando Máñez sobre la vida i obra del músic que va compondre l’himne de Faura.

L'acte compta amb la col·laboració de l’Escola de Música Joan Garcés Queralt i de la Societat Joventut Musical de Faura que interpretaran dues peces del mestre Garcés, el pasdoble “Faura” i l’“Himne de Faura”. A l’acte assistiran, a més de l’autor del llibre, els fills i néts del mestre Garcés.

En acabar la presentació del llibre, la banda juvenil de l’Escola de Música oferirà un concert.

Enric Garcés Garcés fou director entre altres de la Societat Musical d’Alcúdia de Carlet, la Banda Municipal de Terrassa, la Banda Municipal de Barcelona i, com no, de la Societat Joventut Musical de Faura.

A més de la gran capacitat demostrada en la direcció de bandes, cal destacar la creació d’articles d’opinió al voltant de la música, la composició entre altres peces musicals del pasdoble Faura i de l’Himne a Faura, i  la transcripció d’obres de tot tipus per a les agrupacions que va dirigir, contribuint així a la difusió de la música de gran qualitat entre el públic aficionat a les bandes.

 

15 de juny de 2016