Ajuntament de Faura

ESCOLA D'ESTIU 2016

fb


Del 4 al 29 de juliol. El termini d'inscripció finalitza el 15 de juny.

Amb l’estiu arriba un bon moment per fer un canvi en les rutines del dia a dia, de canviar els llibres per activitats lúdiques, esportives i refrescants.
 
Com des fa més de 20 anys, l’escola d’estiu és una de les activitats més esperades pels  xiquets i xiquetes ja que els hi ofereix una forma diferent de passar les vacances durant el mes de juliol.
 
Els xiquets i les xiquetes entre 4 i 13 anys gaudiran de l’escola d’estiu des del 4 al 29 de juliol, amb flexibilitat en l’horari d’entrada, de 9 a 10, i eixa hora s’aprofitarà per a fer els deures, aquelles persones que ho hagen sol·licitat al full d’inscripció.
El termini d’inscripció i de pagament és fins el DIMECRES 15 de JUNY.
 
El pagament es podrà fer en qualsevol entitat bancària al compte bancari de l’Ajuntament o amb targeta de crèdit a l’Ajuntament o al pavelló multiús. No s’admetrà cap inscripció que no aporte el justificant de pagament i no es presente en el termini especificat. Cal presentar la instància en les oficines municipals o al pavelló multiús. Les PLACES són LIMITADES.
 
Les opcions per a escollir són:
  • ESCOLA D’ESTIU (SENSE NATACIÓ), 30 €
  • ESCOLA D’ESTIU + 1 CURSET DE NATACIÓ, 70 € sense CEM / 55 € amb CEM (*)
  • ESCOLA D’ESTIU + 2 CURSETS DE NATACIÓ, 110 € sense CEM / 80 € amb CEM (*)
(*) CEM (Carnet Esportiu Municipal)
 
NOTA INFORMATIVA:
  • La reunió informativa serà convocada a través d’un SMS.
  • Us recordem que el curset de natació comença abans que l’escola d’estiu. Que el dia 23 de juny es fan les proves de natació, a partir de les 17 h, i que el curset comença el dilluns 24 de juny. 

L’escola d’estiu és compatible amb el curset de natació en el sentit en què en el moment que se superposen ambdues activitats, els monitors i monitores de l’escola d’estiu es fan càrrec de portar als vostres fills a la piscina.

 
5 de juny de 2016