Ajuntament de Faura

PROCÉS PARTICIPATIU PER AL NOU PLA D'INSTAL.LACIONS MUNICIPALS

fb


L'objectiu és tindre un catàleg d'obres definides i detallades enllestit per al moment que puguen començar els treballs

Amb la reforma de l'Ajuntament, en què s'està treballant actualment, finalitza el I Pla d'Instalolacions Municipals de Faura, que va començar fa més de 10 anys enrere. Des d'aleshores, la fisonomia de molts edificis del poble ha canviat gràcies a este llistat d'obres, on constava la biblioteca, l'Espai dels Majors o el pavelló multiusos, entre altres. Ara, haurà de vore la llum un nou Pla d'Instalolacions Municipals i per a això, el Govern local vol comptar amb la ciutadania. A ella li demanarà opinió sobre quines obres són necessàries al poble. És una forma més d'involucrar a la població en les polítiques que s'emprenen des de l'Ajuntament.

Este procés participatiu s'articularà a través del mail ajfaura@fauraweb.net i les xarxes socials, que convidaran a tots els veïns i veïnes a cololaborar i explicaran com poden aportar les seues suggerències sobre este nou llistat d'obres. Els faurers només hauran d'enviar un correu electrònic identificant-se i detallant el projecte que volen incloure. Esta pluja d'idees suposarà una ajuda per a esbrinar què s'ha de fer i en quin orde, segons els veïns. Posteriorment, l'equip de Govern estudiarà la viabilitat i conveniència de cadascuna de les propostes fetes.

L'objectiu d'esta nova iniciativa per a elaborar el II Pla d'Instalolacions Municipals, per al qual ja hi ha alguns treballs identificats per part del Consistori, és tindre preparat un catàleg d'obres definides i detallades. D'esta manera, en el moment que l'Ajuntament dispose de la corresponent subvenció podrà portar a terme les obres més ràpidament i de manera més eficient.

18 de maig de 2016