Ajuntament de Faura

FAURA RETRANSMET EN STREAMING ELS SEUS PLENS

fb


La sessió plenària del 30 de maig va ser la primera oferida a través d'Internet.

Els Plens de l'Ajuntament de Faura ja poden ser seguits online gràcies a les retransmissions en streaming, que començaren el passat 30 de maig. Amb esta iniciativa, es facilitarà que els veïns i les veïnes s'assabenten dels temes tractats als Plens en directe, a través d'Internet. D'esta manera, s'espera que també augmente la participació ciutadana. Si alguna persona no pot desplaçar-se fins a l'Ajuntament per a assistir als Plens, que continuen oberts a tothom, el podrà veure des de la seua casa. Esta nova iniciativa suposa donar un pas més a favor de la transparència.

Les obres de remodelació de l'edifici de l'Ajuntament, en què es treballa actualment, ja contemplen deixar preparada la Sala de Plens amb totes les connexions necessàries perquè els equips de gravació tinguen un lloc assignat. No obstant això, la primera retransmissió online, que es farà sempre a través de la web de Les Valls Televisió (http://www.lesvallstv.com), va ser la de l'últim Ple, que se celebrà el 30 de maig, en la Sala de Plens ubicada junt a les oficines temporals de l'Ajuntament, limítrofs amb el Carrer de la Pilota.


Tots els vídeos quedaran penjats al Canal Oficial de l'Ajuntament de Faura a Youtube. De manera que qualsevol persona podrà consultar tots els Plens passats.

 


1 de juny de 2016