Ajuntament de Faura

EL COL·LEGI DE FAURA PRESENT EN LA FIRA DEL LLIBRE

fb


DIJOUS 28 d'ABRIL, a les 18.30 h, en l'ESPAI LECTOR.

El Col·legi de Sant Vicent Ferrer participa en la Fira del Llibre dins la I Fira de Foment Lector. Serà el pròxim dijous 28 d’abril, a les 18.30 h, a l’Espai Lector.

La professora Cristina Sabater, del Ceip Sant Vicent Ferrer, participarà en la Taula Rodona d’Experiències “Llegir en l’escola”, exposant el “Projecte d’animació lectora” que es desenvolupa al col·legi de Faura.

Junt amb ella participaran Amàlia Femenia i Anna Vitoria del Ceip Verge del Remei de Castelló de Rugat, Jose Luís Juárez del Ceip Albait de Bolbaite i Esther Peñalver del Ceip Evaristo Calatayud de Montserrat.

El Gremi de Llibrers de València i FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura, fidels al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura organitza la primera edició de la I Fira de Foment Lector emmarcada en la 51 edició de la Fira del Llibre.

La Fira de Foment Lector vol ser un lloc de trobada, físic i virtual, de professionals i mediadors i un espai on donar a conéixer i compartir experiències i recursos d'animació lectora i foment de la lectura i el llibre. Esta Fira completa la seua oferta amb tallers, xarrades i activitats al voltant de la dinamització de la lectura i el llibre dirigides tant a professionals com al públic en general.

25 d’abril de 2016