Ajuntament de Faura

FAURA INCREMENTA LES MESURES DIRIGIDES ALS PROPIETARIS DE GOSSOS

fb


L'Ajuntament instal·larà en diversos punts del municipi dispensadors de bosses per a facilitar la recollida dels excrements.

L'Ajuntament de Faura ha decidit augmentar els esforços i els recursos per tal de facilitar un comportament cívic per part dels propietaris de gossos. Es van a instal·lar dispensadors de bosses de plàstic a diferents localitzacions del municipi, per tal que els propietaris puguen recollir els excrements dels seus gossos. Amb esta mesura es vol conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de vetllar per una via pública neta i en perfecte estat.

Els punts on a partir d'ara es podran localitzar els dispensadors de bosses són: el pàrquing del carrer de la Canaleta, el pàrquing del Parc de la Rodana i en la zona d'Almorig. Amb aquesta actuació és pretén corregir els mals hàbits que es detecten entre alguns propietaris de gossos.

El Consistori analitzarà quina és la aceptació que té esta iniciativa i, en cas de funcionar adequadament, estudiarà posar algun dispensador més en altres zones del poble.

UN PAS MÉS DE LA CAMPANYA LA TEUA MASCOTA ÉS LA TEUA RESPONSABILITAT

Fa uns mesos, es va posar en marxa la campanya La teua mascota és la teua responsabilitat, amb què, mitjançant uns fullets, es tractà de conscienciar als propietaris sobre la necessitat de recollir les deposicions d'estos. A més, s'apuntaren diverses mesures obligatòries que s'han d'adoptar, com ara, identificar al gos amb un xip abans dels tres mesos d'edat o un mes a partir de l'adquisició o inscriure al cens municipal d'animals de companyia als que tenen més de tres mesos d'edat.

Amb esta campanya també es recordà que ja està obert el Parc dels Gossos ubicat a Quémalo, on els animals poden passejar sense causar problemes a la resta de persones.

21 d'abril de 2016