Ajuntament de Faura

FAURA SOLIDÀRIA ARREPLEGA MÉS DE 200 KILOS DE MENJAR GRÀCIES A LA PASSAREL·LA DEL COMERÇ

fb


El preu de l'entrada per a la mostra de moda de les botigues del poble era d'un kilo d'aliments per persona

La quarta edició de la Passarel·la del Comerç ha demostrat que, una vegada més, la solidaritat i l'entreteniment poden anar de la mà. Tal com es va fer en edicions anteriors, esta iniciativa dels comerços del municipi per a presentar les últimes tendències en moda i complements ha permés que Faura Solidària, associació de voluntariat que es dedica a ajudar els més necessitats de Les Valls, haja arreplegat més de 200 kilos de menjar. I és que el preu de l'entrada consistia, precisament, en la donació d'un kilo de productes alimentaris per a esta entitat.

 

El públic assistent a la mostra de moda de la temporada primavera-estiu, que es va celebrar el passat 10 d'abril en el pavelló multiusos, col·laborà amb arròs, pasta, sucre, pots de conserva, galetes, llegums i farina, entre altres productes.

Cal recordar que no és l'associació qui decideix qui pot beneficiar-se d'aquesta ajuda, sinó que les peticions són canalitzades pel Departament de Serveis Socials de la Mancomunitat i és esta entitat qui dona les indicacions sobre el destinatari.

L’objectiu dels comerços organitzadors de la Passarel·la del Comerç, que compta amb el suport de l'Ajuntament, no és altre que “donar-se a conéixer, atraure possibles clients, augmentar les vendes i consolidar el comerç local creant un al•licient perquè la gent no se’n vaja a altres municipis”. No obstant això, el preu de l'entrada fa que també siga una bona manera per a incitar a ser solidaris i facilitar les donacions.

Qualsevol persona pot contribuir amb Faura Solidària portant roba, aliments o joquets tots els dimarts i dijous, de 18 a 20 hores, en la seua seu, la Casa Gran, ubicada al Carrer Major.

19 d'abril de 2016