Ajuntament de Faura

JAZZ I BLUES A LA BIBLIO

fb


DIJOUS 10 de MARÇ, a les 19 h, continua Viu la Biblio amb Ester Andújar.

La programació de Viu la Biblio continua durant el mes de març coincidint este mes amb la commemoració del Dia de la Dona. Ester Andújar portarà el seu jazz i blues a Faura el pròxim dijous 10 de març, a les 19 h, a la biblioteca, on presentarà el seu treball “De cançons i de llunes”, una recopilació de tots els temes i versions que al llarg de 20 anys de carrera ha cantat en valencià.

Amb “De cançons i de llunes”, Ester Andújar aprofita per arreplegar en un mateix repertori composicions pròpies, lletres que ha compost per altres autors valencians i versions de temes de grans compositors tocades en clau de jazz, revisitades des d'un punt de vista jazzístic i modern, on caben autors com Ovidi Montllor, Djavan, Lluís Llach, Ricardo Belda o Keith Jarret.

Un repertori eclèctic i sense fronteres, interpretat per un quintet que ja porta més de 15 anys tocant junts: Ricardo Belda al piano i Ester Andújar amb la veu, composen i arrangen els temes del repertori que també interpreten Felipe Cucciardi a la bateria, Jose Luis Porras al contrabaix i Manuel Hamerlinck a la guitarra.

Entre els premis i reconeixement més importants obtinguts per Ester Andújar, destaquen el segon premi del 7th International Soloist Competition (2005), organitzat per l'Academie de Musique Fondation Prince Rainier III (Mònaco), on esdevé, a més, la primera cantant que participa i obté un premi en la història del concurs. També ha resultat semifinalista del Shure Montreux Jazz Voice Competition, en el marc del Festival de Jazz de Montreux.

3 de març de 2015