Ajuntament de Faura

JA POTS ADQUIRIR PER 25 EUROS EL CARNET ESPORTIU MUNICIPAL

fb


Els interessats poden sol·licitar-ho de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i dimarts i divendres de 17 a 20 hores al pavelló multiusos

D'ara endavant, els veïns i veïnes de Faura, estiguen empadronats o no en el poble, no tindran excusa per a no fer esport. L'Ajuntament posa a la seua disposició el Carnet Esportiu Municipal (CEM), que permet, entre altres coses, l'ús de les diverses instal•lacions esportives: la pista poliesportiva exterior, el frontó, la pista de tenis, el trinquet i el carrer de pilota. A més, el camp de futbol i el pavelló es podran utilitzar per a entrenar individualment, sempre que no haja equips fent ús d'estos espais.

Cal destacar del CEM el seu preu immillorable, ja que els menors de 65 anys empadronats a Faura poden adquirir-lo per només 25 euros. En el cas dels no empadronats, el preu és de 50 euros. D'altra banda, els majors de 65 anys empadronats podran gaudir de tots els seus avantatges per 10 euros a l'any. Mentre que, els no empadronats deuran abonar 30 euros.

Pel que fa a les famílies, el preu del CEM variarà en funció dels membres que ho sol•liciten. El primer membre abonarà el 100%; el segon, el 75%; i la resta de membres, el 50%. Per últim, les persones amb una discapacitat acreditada del 33% o superior tindran una bonificació del 100% del pagament. Per això, el lema de la campanya és "Fes esport. Ja no tens excusa per a no moure't".

Els interessats poden sol·licitar-ho ja de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i dimarts i divendres de 17 a 20 hores al pavelló multiusos.

El CEM dóna una ampla varietat de possibilitats als seus usuaris per a fer esport al poble durant tot l'any, donat que, a banda de l'ús de les instal•lacions, també permet assistir de manera gratuïta als cursos d'Esport i Salut i al de Gimnàstica de Manteniment. A més, durant l'estiu, gaudiran del bany lliure a la piscina i de descomptes als cursos que s'oferisquen en ella.

UNA EINA MÉS PER A APROFITAR AL MÀXIM EL PAVELLÓ MULTIUSOS

El nou Carnet Esportiu no té un interés recaptatori, sinó que el seu objectiu és facilitar l'activitat esportiva, siga la que siga, amb només un carnet. S'ha concebut com una eina més per a aprofitar al màxim el pavelló multiusos, que ha sigut recentment reformat amb unes obres que han millorat la seua seguretat i han facilitat la instauració d'una oferta esportiva estable. Amb estos treballs s'han obert dues portes més d'emergència, tal i com dictamina la nova legislació d'espais de pública concurrència referent a mesures de seguretat, i s'han escomés tota una sèrie de millores perquè l'oferta esportiva siga continuada, ja que les més de 10 diferents activitats esportives que es desenvolupen al llarg de l'any en diferents espais del municipi cedits pel Consistori, com ara les dels cursos de l'EPA (ioga, pilates, zumba, sevillanes, patinatge) o les activitats per als majors, han passat a realitzar-se ací.

18 de febrer de 2016