Ajuntament de Faura

EL CONCURS D'APARADORS JA TÉ GUANYADORS

fb


El forn Pa i Dolços, la floristeria Sonya i la ferreteria Ferca s'emporten els premi als millors aparadors nadalencs.

El forn Pa i dolços ha estat el guanyador de la quarta edició del Concurs d’aparadors nadalencs organitzat per l’Ajuntament. El segon i tercer lloc ha estat per a la Floristeria Sonya i la Ferreteria Ferca, respectivament, entre els 13 establiments participants.

El jurat, que estava format per tres persones de l’àmbit del disseny i de l’arquitectura va valorar la il·luminació, la distribució, la innovació, l’originalitat i la presentació del propi producte i la vinculació amb la temàtica nadalenca.

L’entrega de premis serà el dimecres 23 de desembre, a les 20 h, al saló de Plens.

L'Ajuntament de Faura convoca este Concurs amb el triple objectiu de posar en valor el disseny i la decoració de la cara més visible de tot establiment, els aparadors; d’inundar d'esperit nadalenc els carrers del nostre poble; i d’incentivar les compres en el comerç local creant un ambient màgic i agradable en els nostres carrers.

Des de l’Ajuntament es valora molt positiva la participació de les botigues del poble en el concurs, ja que quasi el total de comerços amb aparador han participat al concurs. També agraeix a tots els participants la seua il·lusió,  creativitat i cura en la decoració dels aparadors.

Via facebook

Pel que fa a la Campanya via facebook del Concurs d’Aparadors Nadalencs acaba el dilluns 21 de desembre.

El dimecres 23 de desembre es farà el sorteig de dos vals de compra de 50 €, entre tots els internautes que han participat en les votacions a través de facebook. Els vals s’hauran de gastar en els 13 comerços que han participat en el concurs, entre el 24 de desembre i el 6 de gener.

17 de desembre de 2015


1r Premi. Forn Pa i Dolços


2n Premi. Floristeria Sonya


3r Premi. Ferreteria Ferca.