Ajuntament de Faura

JA TENIM ELS GUANYADORS DE LA VII RUTA DE LA TAPA

fb


Els bars la Protectora i la Rodana han estat els guanyadors.

La Protectora amb el seu Va de Bou: oblea de cua de bou” ha estat el guanyador d’esta nova edició en la categoria de Millor tapa. Mentre que el “Timbal de parmesà cruixent amb bolonyesa” de La Rodana ha guanyat en la categoria de Tapa més original.

 

Cal destacar que la categoria a la “Tapa més original” ha estat la més renyida, quedant molt pròximes de la tapa guanyadora les tapes “Ferrero de botifarra” del bar La Ronda i el “Remenat de bacallà” del bar La Canaleta. Una mostra de què a cada edició els bars es van superant en l’originalitat i en l’elaboració de les tapes i que ho posen molt difícil al públic que hi acudeix.

 

Entre les persones que han participat amb les seues votacions s’ha fet un sorteig de dos sopars per a dues persones als bars guanyadors. Els guanyadors han estat Miguel Ángel Giménez Españón i Estíbaliz Forner Pérez.

 

Esta nova edició ha tornat a estar un èxit com ho demostren les rutapes de les urnes, i l’ambient dels carrers durant els dos caps de setmana. La Ruta de la Tapa ha tornat a ser un bufit d’aire fresc per als bars participants, una ferramenta que contribueix a reactivar l’economia del poble i, al seu torn, serveix d’aparador perquè els establiments participants promocionen les seues habilitats culinàries.

5 de desembre de 2015