Ajuntament de Faura

NOVA EDICIÓ DEL CONCURS D'APARADORS NADALENCS

fb


13 comerços participen en la quarta edició del concurs.

L'Ajuntament de Faura, ha convocat per quart any el Concurs d'Aparadors Comercials de Nadal, amb l’objectiu essencial d’impulsar l'animació comercial i crear un ambient nadalenc i festiu que cree una bona imatge comercial de Faura en estes dates tan assenyalades.

Els 13 aparadors que participen estaran muntats a partir del dia 6 de desembre. Tal com estableixen les bases, els comerços participants hauran de tindre l’establiment il·luminat i en les condicions necessàries que permeten al jurat visualitzar amb claredat l’aparador en el seu conjunt, així com tindre la targeta facilitada per l’Ajuntament com establiment concursant en un lloc visible.

El jurat valorarà la creativitat, la innovació, l’originalitat, la il·luminació i la integració amb el gènere del comerç. Es premiarà als tres millors aparadors.

El concurs junt amb la campanya de “Per Nadal les teues compres al comerç local de Faura” formen part de les iniciatives que ha posat en marxa l’Ajuntament per dinamitzar i donar un impuls al comerç de proximitat.

  26 de novembre de 2015