Ajuntament de Faura

ARRANCA LA III CAMPANYA DE NADAL DEL COMERÇ LOCAL

fb


Fins al 21 de desembre en els 41 comerços adherits a la campanya.

L’Ajuntament de Faura ha posat en marxa, per tercer any, la campanya de promoció del comerç local durant l’època nadalenca, amb l’objectiu de fomentar, potenciar i donar a conéixer el comerç del poble, premiar la fidelitat dels clients, així com incentivar que els veïns i veïnes del poble facen les seues compres als comerços de proximitat, intentant reduir al màxim la marxa de clients a altres localitats.

Sota el lema “Per Nadal les teues compres al comerç local de Faura” els ciutadans tenen l’oportunitat de participar en el sorteig de 1.000 € en vals de compra comprant als comerços del poble adherits a la campanya, que a més del distintiu com a comerç adherit, l’Ajuntament els ha regalat una planta i moqueta roja perquè decoren l’entrada del comerç per crear una bona imatge comercial de Faura en estes dates tan assenyalades.

Enguany, l’Ajuntament ha augmentat la quantitat de premis a 1.000€, de manera que també augmenta la quantitat de persones que es poden beneficiar. Els 19 vals de compra que se sortegen són 2 de 100€, 3 de 80€ i 14 de 40€. Però no és l’única novetat d’enguany, a més se sortejaran tres lots nadalencs de productes, gentilesa dels diversos comerços participants.

De manera, que els 41 establiments adherits a la campanya repartiran les butlletes de participació entre els clients que facen una compra mínima de 10 euros fins al 21 de desembre.

El sorteig es farà el 23 de desembre. Els vals de compra s’hauran de gastar del 24 de desembre al 6 de gener en els comerços adherits a esta iniciativa.

La campanya de “Per Nadal les teues compres al comerç local de Faura” junt amb el concurs d’aparadors formen part de les iniciatives que va posar en marxa l’Ajuntament, ara fa tres anys, per dinamitzar i donar un impuls al comerç de proximitat.

  26 de novembre de 2015