Ajuntament de Faura

FAURA CERTIFICA TOTS ELS SEUS PARCS INFANTILS PER A COMPLIR AMB LA NORMATIVA EUROPEA DE SEGURETAT

fb


Els treballs d'inspecció en les àrees de joc han consistit en la comprovació de les cimentacions, les distàncies de seguretat i les fixacions, entre altres elements.

Els quatre parcs infantils de Faura, ubicats en La Rodana, Quémalo, La Canaleta i el poliesportiu, han sigut inspeccionats i avaluats amb l'objectiu que s'ajusten als paràmetres de seguretat que exigeix la Unió Europea en les normes UNE 147103, UNE-EN 1176 i UNE-EN 1177 i poder obtindre el corresponent Certificat de Conformitat de l’Àrea.

Esta auditoria ens ha permés saber que havíem de millorar per a poder gaudir d’unes zones infantils completament segures. És per això, que seguint les recomanacions de l'empresa que ha realitzat les inspeccions, en els pròxims dies es portaran a terme diverses actuacions i adequacions necessàries.

La tinent alcalde, Consol Duran, ha destacat la importància d'aconseguir estos certificats, ja que "per a tindre uns parcs infantils que siguen segurs, no només és important el manteniment i el bon estat de cada joc".

La inspecció dels parcs infantils s'ha basat en la comprovació de nombrosos elements, entre els que es trobaven les cimentacions, les distancies de seguretat, les fixacions, els nivells, els anclatges, els contrapesos, les baranes, ..., així com tots els específics de seguretat i manteniment.

 

19 de novembre de 2015