Ajuntament de Faura

L'AJUNTAMENT POSA A DISPOSICIÓ DELS INTERESSATS LA FITXA DE COL·LABORACIÓ VOLUNTÀRIA PER A L'ACO

fb


Poden en les oficines de l'ajuntament o descarregar-la a la pàgina web.

L’Ajuntament posa a disposició de les persones interessades la fitxa de col·laboració per a l’acolliment de refugiats per part d’institucions o persones interessades a participar de forma voluntària. Aquest document, facilitat per la Direcció General d’Inclusió i que ha sigut creat pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat, servirà per a formar una base de dades de recursos d’institucions i persones que en un futur participaran en l’acolliment de refugiats.

Aquelles persones que de forma voluntària estiguen interessades a participar en aquest projecte, que es coordinarà estatalment, poden en les oficines de l’ajuntament o descarregar-la a la pàgina web.

La futura coordinació dels recursos públics i privats es desenvoluparà a posteriori una vegada siguen vistes les necessitats reals d’acolliment en cada comunitat autònoma o ciutat. Aquest document és bàsicament un oferiment d’habitatge, encara que la regulació dels termes d’ús, etc… també serà desenvolupada posteriorment per part de les entitats estatals competents.


11 de novembre de 2015