Ajuntament de Faura

RECORDANT L'OVIDI

fb


DIVENDRES 16 d'OCTUBRE, a les 19 h, a la BIBLIOTECA.

Els actes programats per commemorar el 9 d'Octubre, Diada dels valencians, continuaran el pròxim divendres 16 d’octubre, a les 19h, a la biblioteca, amb l’acte “Recordant l’Ovidi”.

L’acte consistirà amb una lectura col·lectiva de textos de l’autor alcoià. Des l’Ajuntament s’anima a tota aquella persona que vullga participar en la lectura que envie un correu a ajfaura@fauraweb.net.

L’espectacle poètic-musical “Cartes a l’Ovidi”, a càrrec del músic Bertomeu i del rapsode David Vidal tancarà l’acte. Un espectacle que naix per retre un particular homenatge al gran Ovidi Montllor i reivindicar la seua figura. Des de quatre prismes diferents se’ns mostrarà l’Ovidi més personal i singular.

Cartes a l’Ovidi està compost d’una barreja de música, cançó i recitat, amb sorpreses incloses, que compren una visió íntima de l’home, l’artista, el cantant... una visió del que feu i fou Ovidi per a tota una generació que albirava un nou horitzó. Mitjançant diferents formes de veure el personatge i la persona descobrim què ha estat i suposat per als membres d’eixa generació que el van descobrir i es van apassionar amb Ovidi.

 14 d’octubre de 2015