Ajuntament de Faura

COL·LABORACIÓ EN L'ORGANITZACIÓ D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS DELS DIVENDRES

fb


L'Ajuntament estudiarà com participar en les iniciatives d'este dia de la setmana després de la instauració de la jornada continua

Un any més, amb l'inici del curs escolar, l'alcalde, Toni Gaspar, ha mantingut una reunió amb l'AMPA del Centre d'Educació Infantil i Primària Sant Vicent Ferrer amb l'objectiu d'analitzar l'estat de l'escola i els possibles problemes que puga tindre tant referents a les instal•lacions com a l'organització del nou curs 2015/2016. Una de les qüestions debatudes amb el col•lectiu va estar centrada en la situació que ha generat la instauració de la jornada intensiva els divendres (amb un horari lectiu de 9 a 14 hores), el que ha suposat que les vesprades queden lliures. Per això, l'Ajuntament s'involucrarà en esta qüestió i estudiarà com col•laborar en l'organització d'activitats extraescolars per a este dia de la setmana.

L'objectiu és facilitar la conciliació laboral i familiar, tractant de coordinant els horaris. D'esta manera, es treballarà perquè la jornada continua dels divendres no supose un inconvenient per a les famílies.

Un altre dels temes tractats a la reunió amb l'AMPA ha sigut el Pla del Consell per a la gratuïtat dels llibres de text. Des del Consistori, s'ha explicat que encara no està obert el termini ni el procediment exacte per a abonar els corresponents 100 euros a les famílies beneficiàries i que, quan estiga, s'informarà convenientment a l'AMPA i a totes les famílies amb un fullet per als alumnes.

Per últim, s'han analitzat diverses millores que s'han dut a terme en el centre i s'han apuntat les que encara queden per fer, detallant quines d'elles s'escometran durant el curs que ara comença.

Posteriorment, l'alcalde i el regidor d'Educació i Esports, Miguel Jesús Mechó, han visitat el centre escolar per tal de comprovar in situ l'estat de les instal•lacions i les reparacions efectuades i pendents.

05 d'octubre de 2015