Ajuntament de Faura

9 D'OCTUBRE A LA BIBLIOTECA

fb


Contacontes, poesia i música.

Contacontes poesia i música per a commemorar el 9 d’octubre, diada dels valencians.

 
 
 

El dijous 8 d’octubre, a les 17 h, a la biblioteca, el contacontes Sergi Juesas del Camí de Nora farà les delícies dels més menuts amb els seus “Contes de la maleta menja llibres”, acabant la vesprada amb la creació d’un dels personatges de la maleta.

Els actes programats continuaran el pròxim divendres 16 d’octubre, a les 19h, a la biblioteca, amb l’acte “Recordant l’Ovidi”.

L’acte consistirà amb una lectura col·lectiva d'escrits de l’autor alcoià. Des l’Ajuntament s’anima a tota aquella persona que vullga participar en la lectura que envie un correu a ajfaura@fauraweb.net.

L’espectacle poètic-musical “Cartes a l’Ovidi”, a càrrec del músic Bertomeu i del rapsode David Vidal, tancarà l’acte. Un espectacle que naix per retre un particular homenatge al gran Ovidi Montllor i reivindicar la seua figura. Des de quatre prismes diferents se’ns mostrarà l’Ovidi més personal i singular.

Cartes a l’Ovidi està compost d’una barreja de música, cançó i recitat, amb sorpreses incloses, que compren una visió íntima de l’home, l’artista, el cantant... una visió del que feu i fou Ovidi per a tota una generació que albirava un nou horitzó. Mitjançant diferents formes de veure el personatge i la persona descobrim què ha estat i suposat per als membres d’eixa generació que el van descobrir i es van apassionar amb Ovidi.

 
 
 
6 d’octubre de 2015