Ajuntament de Faura

LA SEGONA EDICIÓ DE FAURART ARRIBA ALS CARRERS DEL MUNICIPI ESTE CAP DE SETMANA

fb


Un total de 26 activitats conformen la programació d'enguany amb el doble de companyies de l'any passat

La presentació de la II Edició de FaurArt, Festival de teatre i arts al carrer, prevista per a este divendres, 25 de setembre, a les 17:30 hores, serà el tir d'eixida d'un cap de setmana replet d'activitats culturals i lúdiques per a grans i xicotets, que podran gaudir pels carrers de Faura de 26 activitats relacionades amb el teatre, la música, la dansa, la poesia i la màgia fins al diumenge, 27 de setembre.

Els espectacles tindran lloc a la Plaça de l'Hostal, el Carrer P.R. Monsoriu, la Plaça del Mestre Enric Garcés, la Plaça d'Almorig, el Carrer de la Pilota, el Parc de la Canaleta, la Plaça Major, el Llavaner, i la Plaça del Mercat. Però, també hi haurà animació itinerant. Per aixó, l'art i l'entreteniment estarà present a cada racó del poble.

El projecte ha sigut impulsat enguany per l'Associació Cultural Arròs A Banda Part, amb la col·laboració de l'Ajuntament i de la Diputació de València, que faran una aportació de 9.000 euros.

La consagració de FaurArt com un referent cultural més del poble, junt al Cicle de Música Valenciana i de Cambra Vicent Garcés i l'Exhibició d'Art Urbà, queda patent amb l'increment de companyies que hi participaran enguany, el doble de l'any passat.

Els artistes que convertiran els carrers de Faura en escenaris durant tres dies procedixen majoritàriament de València (Sagunt, Port de Sagunt, Manises, L'Alcúdia o Les Valls), però també es desplaçaran grups de Castelló, Terol (concretament de les poblacions d'Olba i Valderrobres) i Barcelona.Pots descarregar-te la programació clicant, primer, sobre la imatge amb el botó dret del ratolí i, després, en "guardar imatge".

23 de setembre de 2015