Ajuntament de Faura

FAURA PRESENTA LES ÚLTIMES FINALS DEL "TROFEU EL CORTE INGLÉS"

fb


Es disputaran el pròxim cap de setmana al Carrer de la Pilota.

En el carrer municipal de la localitat del “Camp de Morvedre” es van presentar les finals de primera i la categoria juvenil. Serà la tercera vegada que Faura siga la seu de les finals de la competició més important de la modalitat de galotxa i que convertirà a este poble de “Les Valls”, en capital de la pilota valenciana el pròxim cap de setmana.

Dissabte que ve, 18 de juliol, es disputaran les finals de juvenils, que enfrontaran a partir de les 17 hores, a dos dels clubs amb més prestigi i dels que treballen amb afany la pedrera, Lanzadera Montserrat i Electrofassar Massalfassar. Els dos equips arriben amb equips renovats però tenen jugadors de gran qualitat en les seues files. En la final de primera categoria, s’enfrontaran Kiwa Quart dels Valls, actual campió de la competició i Lanzadera Montserrat B, un equip amb molta joventut que vol donar la sorpresa en la gran final.

El dilluns de vesprada, les autoritats locals i federatives van ressaltar el treball dels clubs i van donar la benvinguda als jugadors. El president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuan, va destacar el treball de Faura i que des del primer moment va apostar per ser la seu de les finals de galotxa de 2015. A més per a la Federació és un honor estar en esta localitat que va veure nàixer a un gran campió en esta modalitat, Álvaro de Faura, que ho ha sigut tot en el món professional i en la selecció i que ara treballa pel futur en l’escola de la localitat i en el club, sent un exemple per a les noves generacions. A més va destacar el carrer de joc de la final, ja que té unes dimensions especials per a veure grans partides, com ja es van poder veure dissabte passat.

 
L’alcalde de Faura, Toni Gaspar, va donar l’enhorabona a tots els finalistes i espera que dissabte 18 i diumenge 19 de juliol, els aficionats i els seguidors de la pilota valenciana gaudisquen de les millors finals a Faura, que es convertirà en capital de la pilota valenciana durant este cap de setmana. També es mostrava content que l’equip de Quart dels Valls puga jugar esta final, ja que és un dels clubs de “Les Valls”.

 
També van estar presents els més jóvens de l’escola de Faura que en uns anys poden estar disputant esta competició i perquè no, estar en les finals, com a coment l’alcalde de Faura. La regidora de la pilota de Faura, Sara Pedrós i el president del Club de Pilota de Faura, Juanba Camarelles també van estar presents en la presentació. Durant el dissabte es podrà gaudir d’una fira i activitats esportives que estaran al costat del carrer municipal de pilota valenciana.

Les finals es completaran el diumenge 19 de juliol, amb la tercera jornada de finals que es disputaran a Faura. A partir de les 17 hores, jugaran la final de quarta B, Borbotó D contra Marquesat E, tancant la final de tercera que jugaran Foios C contra Marquesat C.

(Nota de premsa de la Federació de Pilota Valenciana)

15 de juliol de 2015