"/>

Ajuntament de Faura

UN TOTAL DE 100 XIQUETS PARTICIPEN EN L'ESCOLA D'ESTIU

fb


Sota el lema "Art i diversió", els assistents gaudiran de diverses activitats relacionades amb la dansa, el teatre i la pintura

De l'1 al 31 de juliol, un total de cent xiquets i xiquetes d'entre 4 i 13 anys assistiran a l'Escola d'Estiu de Faura, que els oferirà, com des de fa 20 anys, la possibilitat de passar unes vacances plenes d'entreteniment i diversió. Enguany, les diverses activitats s'han organitzat sota el lema "Art i diversió", que englobarà un complet programa on no faltarà la dansa, el teatre, la pintura i, inclús, el maquillatge. Els participants també podran conéixer de primera mà l'art urbà, ja que pintaran amb graffitis una de les parets que queden dins del recinte escolar.
 
A més a més, al igual que a la resta d'escoles d'estiu de Les Valls, els xiquets i xiquetes de Faura tindran l'oportunitat de visitar la Casa Penya, el centre d'Educació Ambiental de la Marjal d'Almardà-Almenara en custòdia d'Acció Ecologista-Agró (AE-Agró). D'altra banda, i pel que fa als participants més majors, es preveu la possibilitat d'organitzar alguna excursió en bicicleta.
 
Per a engegar totes estes activitats, l'Ajuntament ha comptat amb la col•laboració de nombrosos veïns del municipi, com la pintora Cari Caudet; José Bellver, l'impulsor de FaurArt, el I Festival de Teatre al Carrer que se celebrà el passat mes de setembre; el ballarí Pere Bodí o el pilotari Àlvaro, entre altres.
 
NOU ÈXIT DE PARTICIPACIÓ
L'Escola d'Estiu d'enguany ha batut un nou èxit de participació. Els interessats eren tants que l'Ajuntament va quedar desbordat per l'allau de sol•licituds, que provocaren una llarga llista d'espera. Tanmateix, el Consistori va decidir fer un esforç i acceptar totes elles, donat que és una activitat molt especial per als més menuts i perquè esta iniciativa municipal pretén recolzar la conciliació de la vida laboral i familiar.
 
2 de juliol de 2015