Ajuntament de Faura

TALLER DE CREACIÓ I DANSA

fb


Del 15 al 27 de JUNY, al saló d'Actes.

Del 15 al 27 de juny, els ballarins Pere Bodí i Alexsandro Guerra  duran a terme el Taller de creació de noves arquitectures “Ariadna”
 
El taller és gratuït i està destinat per a majors de 14 anys. No cal tenir cap formació prèvia, només roba còmoda i ganes. Cal inscriure’s prèviament a l’Ajuntament.
 
El taller té com a objectiu el coneixement i experimentació de les persones participants en noves relacions d’interacció  personals, relacions interpersonals i relacions amb un espai físic i sonor quotidià (dins el poble de Faura) o artificial (treball interior en un espai tancat).
 
Com a continuació del taller de Nadal, els participants tindran a més a més la incorporació d’un tema central: “Ariadna”, el mite grec de Teseu i el Minotaure. No només d’una manera formal, sinó amb una connexió en molts altres nivells (cultural, social, relacional, d’energies, de forces…), els participants s’endinsaran dins del laberint de Dèdal per sorgir victoriosos estirant del fil d’Alexsandro Guerra i Pere Bodí.
 
9 de juny de 2015