Ajuntament de Faura

ESCOLA D'ESTIU 2015

fb


De l'1 al 31 de juliol. El termini d'inscripció finalitza el 18 de juny.

Amb l’estiu arriba un bon moment per fer un canvi en les rutines del dia a dia, de canviar els llibres per activitats lúdiques, esportives i refrescants.
 
Com des fa 20 anys, l’escola d’estiu és una de les activitats més esperades pels  xiquets i xiquetes ja que els hi ofereix una forma diferent de passar les vacances durant el mes de juliol.
 
Els xiquets i les xiquetes entre 4  i 13 anys gaudiran de l’escola d’estiu des de l’1 al 31 de juliol, amb flexibilitat en l’horari d’entrada, de 9 a 10, i eixa hora s’aprofitarà per a fer els deures, aquelles persones que ho hagen sol·licitat al full d’inscripció.
 
El termini d’inscripció i de pagament és fins el DIJOUS 18 de JUNY. El pagament es podrà fer al compte bancari de l’Ajuntament. No s’admetrà cap inscripció que no aporte el justificant de pagament i no es presente en el termini especificat. Cal presentar la instància en les oficines municipals. Les PLACES són LIMITADES.
 
Les opcions per a escollir són:
 
ESCOLA D’ESTIU (SENSE NATACIÓ), 30 €
ESCOLA D’ESTIU + 1 CURSET DE NATACIÓ, 60 €
ESCOLA D’ESTIU + 2 CURSETS DE NATACIÓ, 90 €
NOTA INFORMATIVA:
    • Us informem que la reunió per als pares i mares serà el DILLUNS 29 de JUNY, a les 11 h, a l’Ajuntament.
 
  • Us recordem que el curset de natació comença abans que l’escola d’estiu. Que el dia 20 de juny es fan les proves de natació, a partir de les 10 h, i que el curset comença el dilluns 22 de juny. L’escola d’estiu és compatible amb el curset de natació en el sentit en què en el moment que se superposen ambdues activitats, els monitors i monitores de l’escola d’estiu es fan càrrec de portar als vostres fills a la piscina.
 
5 de juny de 2015