Ajuntament de Faura

JA TENIM ELS GUANYADORS DE LA VI RUTA DE LA TAPA

fb


Els bars la Vidriería i la Rodana han estat els guanyadors.

L’Avinguda amb el seu Pit de pollastre en crema de ceba caramel·litzada ha estat el guanyador d’esta nova edició en la categoria de Millor tapa. Mentre que els Tallarines de sépiade La Vidriería han guanyat en la categoria de Tapa més original.
 
Cal destacar que les “Cistelles de botifarra amb pinyons i ous” del Musical s’ha quedat a molt a prop de les tapes guanyadores. Una mostra de què a cada edició els bars es van superant en l’originalitat i en l’elaboració de les tapes i que ho posen molt difícil al públic que hi acudeix.
 
Entre les persones que han participat amb les seues votacions s’ha fet un sorteig de dos sopars per a dues persones als bars guanyadors. Els guanyadors han estat Javier Ballester San Antonio i Paqui Ruiz Serrano.
 
Esta nova edició ha tornat a estar un èxit com ho demostren les rutapes de les urnes, i l’ambient dels carrers durant els dos caps de setmana. La Ruta de la Tapa ha tornat a ser un bufit d’aire fresc per als bars participants, una ferramenta que contribueix a reactivar l’economia del poble i, al seu torn, serveix d’aparador perquè els establiments participants promocionen les seues habilitats culinàries.
 
6 de maig de 2015