Ajuntament de Faura

FIRA I PASSAREL·LA DEL COMERÇ

fb


DIUMENGE 26 d'ABRIL al PAVELLÓ.

El pròxim diumenge 26 d’abril tindrà lloc la segona “Passarel·la del Comerç”, una iniciativa sorgida dels mateixos comerços, i en la qual els establiments organitzadors mostraran les últimes tendències en pentinats, maquillatge i complements de la temporada primavera-estiu, d’una forma nova i original al nostre poble. La cita amb la moda serà a les 18 h, davant del pavelló multiús.
 
La novetat d’esta nova edició és la “Fireta de comerços” amb activitats paral·leles que hi haurà muntada el diumenge 26 d’abril, a partir des de les 10 fins les 14 h, a l’interior del pavelló multiús.
 
L’objectiu dels comerços organitzadors no és altre que “donar-se a conéixer, atraure possibles clients, augmentar les vendes i consolidar el comerç local  creant un al·licient perquè la gent no se’n vaja a altres municipis”.
 
Esta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament que és conscient que la situació del comerç local travessa per un moment delicat, i de la importància de portar actuacions conjuntes que facen un poble més atractiu per als consumidors. Iniciatives com aquesta nascuda dels mateixos establiments, com les que du endavant l’Ajuntament en la campanya de Nadal o amb la ruta de la tapa, tracten de fer front als temps tan delicats que estem travessant.
 
22 d’abril de 2015