Ajuntament de Faura

FAURA ACOLLIRÀ EL 26 D'ABRIL L'EIXIDA I ARRIBADA DEL II TRAIL A LA VALL DE SEGÓ

fb


A més de la prova de 24,5 kilòmetres, se celebrarà una Marxa no competitiva que recorrerà la meitat de distància

El Club d'Atletisme La Vall de Segó ha organitzat, amb el patrocini de la Mancomunitat de Les Valls, el II Trail a la Vall de Segó, que tindrà lloc el pròxim 26 d'abril. El recorregut, de 24,5 kilòmetres i amb un desnivell positiu de 1500 metres, tindrà la seua eixida i meta a Faura, a l'àrea recreativa situada darrere del Camp de Futbol. El preu de la inscripció, que es pot realitzar a la pàgina http://www.mychip.es/evento/333 i a diferents comerços col•laboradors de València i Castelló fins al 23 d'abril, és de 15 euros.

A més a més, s'ha programat per al mateix dia una Marxa no competitiva de 12 kilòmetres i un desnivell de 650 metres, que tindrà la seua eixida al mateix punt que el Trail, però una hora després, a les 9:00 hores, per tal d'evitar molèsties. Per a participar en la marxa, també cal inscriure's i abonar 12 euros. El president de la Mancomunitat, Toni Gaspar, ha comentat que "el fet d'organitzar dues proves amb diferents nivells d'exigència permet que siguen molts més els que puguen participar d'esta experiència en la que es combinen esport, natura i l'entorn incomparable dels pobles de Les Valls". "Convide a tots a gaudir d'esta nova jornada esportiva, ja siga com a participants del Trail o com a senderistes de la Marxa", ha indicat.

A més de la Mancomunitat, en l'organització han col•laborat el Centre Cultural Excursionista de La Vall de Segó, el Club Trail Morvedre i el Club Amics de la Volta al terme de Fondeguilla.

Encara que l'edat mínima per a participar és de 18 anys, els menors poden participar si presenten un document signat pels pares o tutors i/o anar acompanyat per ells.

El temps màxim per a realitzar el Trail serà de cinc hores i mitja, i el de la Marxa, de quatre hores i mitja. És a dir, que ambdues proves hauran de finalitzar-se com a tard a les 13:30 hores. Els participants que no hagen acabat el recorregut a eixa hora, quedaran desqualificats per temps, però també tindran dret a la bossa del corredor.

S'atorgaran trofeus als tres primers classificats de cada categoria tant masculina com femenina, així com als tres primers classificats locals masculins i femenins, a l'equip més nombrós i als tres primers equips que classifiquen a tres dels seus membres abans. A més, es sortejaran diferents regals en la meta, obsequi de les empreses col•laboradores.
 
20 d'abril de 2015