Ajuntament de Faura

FAURA DISPOSARÀ D'ALTRES DUES ZONES WIFI PÚBLIQUES AL PARC DE LA CANALETA I AL DE LA RODANA

fb


L'Ajuntament continua treballant amb el concessionari de la fibra òptica a la subcomarca per a incrementar els llocs amb connexió inalàmbrica

Divendres 13 de març començaran els treballs que permetran que tots els usuaris del parcs de la Canaleta i de la Rodana tinguen accés a la Xarxa de manera totalment gratuïta, gràcies a la connexió via wifi. La iniciativa s'emmarca en el projecte Sona Wifi de la Diputació de València, que té per objectiu connectar als municipis a la xarxa inalàmbrica de la institució provincial.

D'esta manera, Faura disposarà en total de tres zones amb servei wifi, ja que, a més d'estes últimes que estan en preparació, també des de la Plaça Mestre Enric Garcés, on s'ubica l'Ajuntament, qualsevol ciutadà pot connectar-se a Internet.

Paral•lelament, l'equip de Govern local continua treballant amb el concessionari de la fibra òptica a Les Valls per tal d'oferir un millor servei de connectivitat en els espais públics. En eixe sentit, l'alcalde, Toni Gaspar, ha declarat que "hui en dia, Internet s'ha convertit en una ferramenta necessària per a la recerca de treball, per a rebre comunicacions via mail o per a realitzar qualsevol tipus de consulta". "Seguim dedicant tots els nostres esforços en millorar els serveis que oferim al veïnat i este és un dels que estem convençuts en augmentar", ha explicat incidint en que, per eixe motiu, "la fibra òptica estarà operativa pròximament".
 
12 de març de 2015