Ajuntament de Faura

VI Edició CONCURS DE JOVES INTÈRPRETS

fb


El termini d'inscripció acaba el 12 d'abril.

L’Escola de Música “Joan Garcés Queralt” ha convocat la sisena edició del Concurs de joves intèrprets que té com a objectiu fonamental “aconseguir estimular als joves músics perquè es preparen, s'esforcen a millorar i, al final, complisquen les seues expectatives i se senten satisfets amb el resultat obtingut. A més de tractar-se d’una experiència molt útil per a la seua posterior vida professional”. Poden servir de resum les paraules del mestre Joan Garcés Queralt, "Si tots els xiquets del món estudiaren música, no hi hauria guerres".
 
El termini de presentació de sol·licituds va començar el 12 de març i acaba el 12 d’abril. Les inscripcions s’han de presentar a la consergeria del Col·legi Sant Vicent Ferrer i al correu electrònic emusicajgq@gmail.com. No s’admetran sol·licituds fora de termini.
 
Poden participar els alumnes, de 7 a 18 anys, matriculats en les escoles de música i conservatoris professionals durant el curs 2014-2015. Les audicions, que són públiques, seran els dies 18 i 19 d’abril, de 10 a 14 h, a l’auditori de la Societat Joventut Musical (SJM). El dia 18, es faran les proves de vent-fusta, guitarra i corda; i el dia 19, les proves de vent-metall, piano, percussió i cant.  
 
El tribunal estarà format per membres de l’equip docent de l’Escola de Música “Joan Garcés Queralt”, el director de la Societat Joventut Musical de Faura i reconeguts professionals de la docència i/o interpretació musical de la Comunitat Valenciana, que a més d’atorgar un premi per cada una de les especialitats, hi ha atorgaran el premi extraordinari “Societat Joventut Musical de Faura” a la millor interpretació.
 
El concert de cloenda serà el 25 d’abril, a les 19 h, a l’auditori de la SJM, hi participaran tots els guanyadors de la VI edició del Concurs de Joves Intèrprets en cadascuna de les modalitats i especialitats.
 
Més informació:
12 de març de 2015