Ajuntament de Faura

SUSANA FORTES A LA BIBLIO

fb


DIVENDRES 6 de MARÇ, a les 19.30 h, a la BIBLIOTECA.

Després deixar-se portar pels ritmes caribenys i balancejar-se amb el so de la música de Semilla Negra i la veu de Cristina Blasco, la programació de Viu la Biblio, coincidint este mes amb la commemoració del Dia de la Dona, continuarà amb la literatura de la mà de l’escriptora Susana Fortes, el divendres 6 de març, a les 19.30 h, a la biblioteca, per a parlar de la seua última novel·la El amor no es un verso libre, inspirada en la relació entre el poeta Pedro Salinas i una estudiant nord-americana.
 
Susana ofereix al lector amb El amor no es un verso libre un relat en el qual convergeixen la novel·la negra, el thriller polític i una inoblidable història d'amor. Amb una prosa profunda i suggeridora, l'autora reflexiona sobre l'amor impossible i el preu de l'ambició, però també sobre les intrigues polítiques, la cobdícia i la corrupció que llastren la vida de qualsevol societat.
 
Susana Fortes és escriptora, professora d'institut i llicenciada en Geografia i Història i en Història d'Amèrica. Col·laboradora habitual de setmanaris i revistes, va començar la seua carrera literària en 1994 amb la novel·la Querido corto maltés, amb la qual va obtenir el Premi Nous Narradors. La seua posterior producció s'ha vist guardonada amb premis diversos entre les quals destaquen les distincions com a guanyadora del Premi Fernando Lara de Novel·la per Esperando a Robert Capa (2009), o finalista dels premis Primavera per Fronteras de arena (2001) i Planeta per El amante albanés (2003). També ha rebut el Premi de la Crítica en la categoria de narrativa atorgat per l'Associació d'escriptors i crítics de la Comunitat Valenciana per El azar de Laura Ulloa (2006).
 
27 de febrer de 2015