Ajuntament de Faura

BOLEROS I TANGOS A RITME DE JAZZ A LA BIBLIO

fb


DIJOUS 5 de MARÇ, a les 19.30 h, a la BIBLIOTECA.

La programació de Viu la Biblio continua durant el mes de març de la mà del grup de jazz Semilla Negra i de l’escriptora Susana Fortes, coincidint este mes amb la commemoració del Dia de la Dona.
 
Obrirà la programació la veu de Cristina Blasco i el seu grup Semilla Negra el pròxim dijous 5, a les 19.30 h, a la biblioteca. Semilla Negra és una banda formada per músics valencians amb una trajectòria ben consolidada en el món del jazz. Amb la carismàtica veu de la cantant valenciana Cristina Blasco, Semilla Negra ens apropa fins al feeling cubà, boleros plens de sentiment i harmonia properes al jazz on els seus integrants desenvolupen tota la seua capacitat per a la improvisació. També trobem en el seu repertori la bossa nova i les balades, cançons fetes per a somiar que Cristina Blasco i el seu trio ens porta amb aroma mediterrani. Serà una ocasió única per a deixar-se portar pels ritmes caribenys i balancejar-se amb el so de la seua música.
 
La cantant Cristina Blasco, considerada una de les veus més representatives del jazz espanyol, es dedica al món de la música des de 1990. El 1993 va obté el Premi a la Millor Vocalista de blues de València i en el 2003 va publicar el seu primer àlbum en solitari “La vida es un sueño” amb Ricardo Belda, Joan Soler, Felipe Cucciardi, David Pastor, Luis Llario i Toni Belenguer. Com a cantant de Big Band ha col·laborat amb Sedajazz Big Band, Enjazzats Big Band, Jazzbona Big Band i En Clau de jazz Big Band. Ha compartit escenaris amb Joao Bosco, Celia Cruz, Perico Sambeat o Maite Martin, entre altres. Compagina la seua labor com a cantant amb la docència.
 
27 de febrer de 2015