Ajuntament de Faura

FAURA ACOLLIRÀ LA FINAL DEL TROFEU 'EL CORTE INGLÉS' L'ANY QUE CELEBRA LA SEUA EDICIÓ 40

fb


Per primera vegada les partides de primera categoria es jugaran al carrer de pilota.

A finals del mes de juliol, la 40 edició del Campionat Autonòmic de clubs de Galotxa 'Trofeu El Corte Inglés', que reunirà a més de 1.000 pilotaris organitzats en 186 equips, celebrarà les finals de les principals categories a Faura.

Per tercera vegada el municipi acollirà la final d'este trofeu, la presentació del qual, dimarts passat a València, va comptar amb l'assistència de destacats professionals del món de la pilota, com el recentment retirat Àlvaro Navarro, i d'autoritats, com l'alcalde, Toni Gaspar. A més, una de les novetats d'esta edició, que comença ja este cap de setmana, serà que les partides de primera categoria que acollirà el municipi es jugaran, per primera ocasió, al nou carrer de pilota, on ja tingueren lloc les finals de les categories inferiors al 2011.

Fa ja sis anys que Faura no era seu de les finals d'este prestigiós trofeu. L'última, al 2009, es va celebrar al carrer Mariano Benlliure, quan el campionat complia 34 anys.

Entre els participants d'esta edició hi haurà pilotaris del Club de Pilota, que continua recolzant i rellançant este esport entre les noves generacions de faurers, junt a l'Escola Municipal de Pilota "Àlvaro Navarro". El Club i l'Ajuntament ja treballen colze a colze per a que este esdeveniment esportiu siga tot un èxit.
 
20 de febrer de 2015