Ajuntament de Faura

LA MANCOMUNITAT I EL CLUB D'ATLETISME LA VALL DE SEGÓ POSEN EN MARXA LA 27 EDICIÓ DE LA MITJA MARA

fb


La presentació oficial de la prova se celebrarà el pròxim 23 de gener, a les 19 hores, a la Casa Sánchez Coello de Benifairó de Les Valls

Un total de 21.097 metros recorreran els atletes que participen en la 27ª Edició de la Mitja Marató Popular a La Vall de Segó, que organitzen, un any més, la Mancomunitat de Les Valls i el Club d'Atletisme La Vall De Segó. La carrera, que travessarà els cinc pobles de la subcomarca i completarà dues voltes a un circuit semi-urbà, eixirà a les 10:00 hores del pròxim 1 de febrer de Benifairó, davant l'Ajuntament, i acabarà en el mateix punt.

El president de la Mancomunitat, Toni Gaspar, ha mostrat el seu recolzament a esta prova, que en esta edició estrena logo amb les sigles MMVS, obra de Ángela Piñó, i ha afirmat que "un any més la Mitja Marató ens serveix per a continuar treballant junts els cinc pobles". "Convide a tots a gaudir d'eixe dia, en el que centenars de corredors ompliran els nostres carrers i camins", ha declarat.

La Mancomunitat coordina en la prova a més de cent persones, entre les que es troben el personal de Protecció Civil, Policia, voluntaris, organitzadors,..."per a que la prova siga un èxit".

La inscripció, que ja està oberta tindrà un preu de 9 euros per a tots aquells inscrits fins al 18 de gener i de 12 euros per als que formalitzen la seua inscripció entre el 19 i el 28 de gener. Els participants rebran una bossa del corredor amb una camiseta tècnica Luanvi, un buff tècnic i taronges, a més d'avituallament.

Una novetat d'esta edició és que l'organització tractarà de facilitar a tots els corredors que arriben a meta una foto d'este moment. La mitja marató tindrà una durada màxima de 2 hores i 15 minuts, de manera que el control d’arribada es tancarà a les 12:15 hores. A més, enguany, la empresa MyChip cronometrarà la carrera i s'encarregarà de la gestió de les inscripcions al seu portal: http://www.mychip.es/evento/331.

Tota la informació de la Mitja Marató està disponible ja a la web del Club d'Atletisme La Vall de Segó: http://www.atletismelavalldesego.com/.

PRESENTACIÓ OFICIAL A LA CASA SÁNCHEZ COELLO DE BENIFAIRÓ

D'altra banda, el divendres 23 de gener serà la presentació oficial d'esta prova, a les 19:00 hores, a la Casa Sánchez Coello de Benifairó de Les Valls. En este acte, els corredors de Les Valls que assistiren a l'edició de l'any passat rebran una samarreta com a obsequi per la seua participació en esta prova local.

15 de gener de 2015