Ajuntament de Faura

LA JUNTA FALLERA ORGANITZA UNA TROBADA A LA CANALETA PER ALS MENUTS

fb


DIUMENGE 21 de DESEMBRE, a partir de les 12 h.

El pròxim diumenge 21 de desembre tindrà lloc la Primera Trobada Fallera per als més menuts organitzada per la Federació Junta Fallera de Sagunt, que compta amb col·laboració de l’Associació Cultural Falla Vila de Faura i de l’Ajuntament de Faura. Cal recordar, que la Trobada Fallera s’havia de fer el diumenge 30 de novembre, i es va suspendre per la pluja.
 
La idea és reunir a les comissions falleres perquè facen tallers de manualitats infantils amb l'objectiu d'unir-se sense cap incentiu de competitivitat. Una activitat oberta a totes i tots els xiquets fallers o no. Abans que comence la Trobada, d’11 a 12 h tindrà lloc el Certamen de Dibuix Infantil.
 
De 12 a 14 h, tindrà lloc la Trobada Fallera on les diferents comissions organitzaran tot tipus de tallers de manualitats d’educació ambiental amb diferents materials reciclats.
 
Cap a les 12.30 h,  tindrà lloc l’animació teatral “Cabolín de la Manxa. El superheroi del medi ambient”, a càrrec de la companyia Entucole, i que pretén conscienciar sobre la conservació i protecció del medi ambient. L’argument mostra el personatge principal, Cabolín, que descobrix un riu a punt d’assecar-se i, a més, l’aigua que conté està contaminada. Cabolín tractarà de convéncer la Fàbrica de Paper que deixe de contaminar amb l’ajuda de l’Arbre, el Peix i el Pardal. Finalment tractarà de conscienciar tot el poble perquè recicle.
 
18 de desembre de 2014