Ajuntament de Faura

GASPAR:

fb


L'Ajuntament ha signat amb la Diputació un conveni per a finançar amb 125.000 euros l'actuació a la planta baixa de l'edifici

L'alcalde de Faura, Toni Gaspar, ha informat que la reforma integral de l'Ajuntament i de la plaça on està ubicat començarà previsiblement el pròxim any. Unes actuacions que s'executaran per fases i que s'encetaran per la planta baixa de l'edifici, on es troba la part administrativa. Gaspar ha qualificat el projecte "d'ambiciós", ja que el Consistori serà remodelat per primera vegada després de la seua construcció, fa més de 40 anys. A més, ha indicat que és una iniciativa "amb ànima, perquè està fet per estudiants d'arquitectura del nostre poble".

L'alcalde ha realitzat estes declaracions durant la signatura del conveni amb la Diputació de València, que suposarà el finançament de 125.000 euros. Una quantitat que servirà per a les obres de la planta baixa. En eixe sentit, ha apuntat que "després de quaranta anys, els servicis que dona l'Ajuntament, que és la casa del poble, han canviat" i això "ha repercutit en la qualitat de l'atenció i en els servicis que es presten al ciutadà". Per això, ha recalcat: "no anem a arreglar la planta d'alcaldia ni tan sols el Saló de Plens, sinó que anem a començar pel que més utilitza la gent tots els dies: la part administrativa". També, ha especificat que amb aquesta reforma "s'obriran espais que no estaven comunicats i tot quedarà més visible".

Gaspar, que ha anunciat que, segons les previsions, al cap d'any es presentarà la maqueta, ha declarat que ha sigut "un tema apassionant" per haver tingut l'oportunitat de treballar amb estudiants d'arquitectura del propi municipi. "Han vist com li donen vida a un edifici que és el centre del poble i han hagut de recuperar altres espais que tenien altres instal•lacions", ha explicat. D'esta forma, ha insistit en que el projecte "té ànima", ja que el que es pretén es "gestionar la vida pública i el centre neuràlgic del nostre poble".

16 de desembre de 2014