Ajuntament de Faura

BEGONYA MEZQUITA, PRÒXIMA CITA DE "VIU LA BIBLIO"

fb


DIVENDRES 12 de DESEMBRE, a les 19,30 h, a la biblioteca.

El pròxim divendres 12 de desembre, a les 19.30 h, a la biblioteca, la poetessa Begonya Mezquita protagonitzarà la següent cita de la programació Viu la Biblio, amb la presentació del seu últim poemari “Parlen els ulls”, en què aposta per la prosa poètica amb versos torrencials.
 
En paraules del poeta Manel Rodríguez Castelló, Begonya Mezquita en Parlen els ulls “reprén en alguns dels motius i formes característics de la seua poesia: la freqüent presència del record com a eina de construcció poètica, la transformació de la realitat immediata en una font inesgotable de percepcions i visions poètiques molt personals. Parlen els ulls, suggereix que el sentit de la mirada, la concentració de la vista en un punt o altre del propi univers i de la realitat que l'envolta, és el pont que inicia el camí d'allò que es pot comunicar, el poema”.
 
Begoña Mezquita col·laboradora en les revistes La paraula nostra i Trapezi, i és autora de llibres com El perfecte somriure, Premi Vila de Mislata al 1989; Signes de terra, finalista del Premi de Poesia Jaume Bru i Vidal de Sagunt, al 1999; i Una illa.
 
9 de desembre de 2014