Ajuntament de Faura

JA TENIM ELS GUANYADORS DE LA V RUTA DE LA TAPA

fb


Els bars la Vidriería i la Rodana han estat els guanyadors.

El passat diumenge 23 de novembre va acabar la cinquena edició de Destapa’t Ruta de la Tapa de Faura, amb un nou èxit de participació i de públic als dotze bars participants.
 
La Vidriería amb el seu “Cruixent de pebre vermell del piquillo” ha estat el guanyador d’esta nova edició en la categoria de Millor tapa. La Muralla amb el seu muntadet i l’Al’dente amb el seu cornetto, han quedat en segon i en tercer lloc.
 
Pel que fa a la categoria de Tapa més original, la Rodana i el seu “Mollet de colors” ha estat la gran guanyadora i de la que ha servit més de 1.000 tapes.
 
Entre les persones que han participat amb les seues votacions s’ha fet un sorteig de dos sopars per a dues persones als bars guanyadors. En breu, es farà l’acte d’entrega d’una placa commemorativa als locals guanyadors.
Esta nova edició ha tornat a estar un èxit com ho demostren les rutapes de les urnes, i l’ambient dels carrers durant els dos caps de setmana. La Ruta de la Tapa ha tornat a ser un bufit d’aire fresc per als bars participants, un estímul per a seguir treballant per fer d’esta iniciativa, que es fa dues vegades a l’any coincidint amb la primavera i amb la tardor, una ferramenta que contribuïsca a reactivar l’economia del poble i, al seu torn, servisca d’aparador perquè els establiments participants promocionen les seues habilitats culinàries.
 
 
1 de desembre de 2014