Ajuntament de Faura

FINA GÓMEZ, REELEGIDA COM A PRESIDENTA COMARCAL

fb


Càrrec que ocupa des de 2006.

Les bandes de música de la nostra comarca reelegiren per unanimitat a la presidenta de la Societat Joventut Musical de Faura, Fina Gómez Monteagudo, com a presidenta comarcal i representant davant de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).
 
L’elecció es va fer el passat dilluns 17 de novembre a Gilet. A l’acte van assistir el president de la FSMCV, Pedro Rodríguez, i dos directius més de la Federació.
 
Fina Gómez va agrair l’ajuda que sempre rep de les 12 bandes per portar endavant les activitats comarcals que es fan a la nostra comarca, així com l'estima amb la qual se li tracta en totes elles quan assisteix als actes que programen.
 
Al llarg d’estos 8 anys com a presidenta ha portat endavant nombroses activitats com ara la formació de l’Arxiu Comarcal en 2006, la celebració de les trobades comarcals a Sagunt, Quartell, Algar del Palància, Quart de les Valls o Canet d’en Berenguer, la creació de la Banda Comarcal en 2012, amb molt bona acceptació, o la impartició de Jornades formatives de manteniment instrumental per als músics als mesos de juliol i setembre d’enguany.
 
19 de novembre de 2014

Fina Gómez, amb el president de la FSMCV i representants de les bandes de la comarca.